Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü’nden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü arasında imzalanan İşbirliği protokolü çerçevesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda 2-6 Aralık 2016 tarihleri arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitime katılmak isteyen adayların aşağıda belirtilen adreste bulunan anket formunu doldurmaları ve aşağıdaki başvuru değerlendirme kriterleri formunu doldurup odamıza elden teslim etmeleri ya da caycumatso@tobb.org.tr adresinden mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Başvuranlar arasından 25 kişi eğitime katılmaya hak kazanacaktır.

Önemle duyurulur.

Anket Formu