Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ücretsiz Kosgeb Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek.

03.01.2018

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenlenecektir.

Yeni Girişimci Desteğine başvurunun ön şartlarından biri bu Eğitimi tamamlamış olmaktır.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak sağlanacak  ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 15-18 Ocak 2018 tarihleri arasında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Eğitime 30 kişi katılacak olup katılmak isteyenlerin aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

UGE BAŞVURU FORMU