Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’ndan üyelerine yeni bir hizmet

28.05.2018

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri artık internet üzerinden oda belgelerini alabilecekler, yıllık ve munzam aidatlarını ödeyebilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu; İş dünyası açısından en önemli şey zamandır. Üyelerimiz bundan sonraki süreçte, odamıza gelmelerine gerek kalmadan, odamız internet sitesinde (www.caycumatso.org.tr) yer alan online işlemler menüsü üzerinden belgelerini temin edebilecekler, yıllık ve munzam aidatlarını ödeyebileceklerdir.   Yeni uygulamanın üyelerimize hayırlı olmasını dileriz” şeklinde konuştu.

Hizmetin kullanılmasıyla ilgili ayrıntılı bilgiler şu şekildedir.

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir. Firma yetkilisinin cep telefon numarasının üye sistemimizde kayıtlı olması gerekmektedir. Doğrulama kodu firma yetkilisinin cep telefonunda kayıt esnasında gönderilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise Odamız yetkilileri ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sisteme kayıt olmak için TIKLAYIN.

Kayıt işlemini gerçekleştirdiyseniz Sisteme girmek için TIKLAYIN

Ayrıca sadece aidat ödemek isteyen üyelerimiz oda sicil numaraları ve TC/vergi numaralarını girerek Hızlı Aidat Ödeme sistemi ile aidatlarını ödeyebilirler.

Hızlı Aidat Ödeme için TIKLAYIN