Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettik

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık, Genel Sekreteri Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetkiker’i ziyaret etti.

Ziyarette Bölgemizdeki ekonomik gelişmelerin yanı sıra her iki Odanın TSO çalışmaları değerlendirildi ve bölgedeki Odaların güçbirliği yaparak hareket etmesinin önemi vurgulandı.

Ayrıca bölgemizin altyapı sorunlarından en önemlisi olan ilçelerarası yol bağlantılarının sağlıklı olmaması olduğunun altı çizildi. Zonguldak olarak topyekün bir kalkınmanın gerçekleştirilmesine de engel olan bu durumun ortadan kaldırılması gerektiği; özellikle eskiden kullanılan Devrek – Kdz. Ereğli karayolunun yapılması ile ilçeler arasındaki mesafenin yaklaşık 30 km. azalacağı belirtildi. Bu sayede de bölgesel gelişmenin hızlanacağı ifade edildi.