26.11.2016

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rifat Sarsık TOBB-ETÜ 2015-2016 Mezuniyet ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Törenine Katıldı.

TOBB ETÜ 2015-2016 Mezuniyet ve 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Açılış Töreni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ile TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımını ile gerçekleştirildi.​

TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, TOBB ETÜ’de en kaliteli eğitimi sağlayarak, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirme gayreti içinde olduklarını belirterek, “Sizlerin sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde, rekabet edebilmenizi mümkün kılıyoruz. Sizler, teori ve pratiği aynı müfredatta buluşturan bir okulun mensubusunuz. Ortak eğitim modelimiz sayesinde, işin hem teorisini hem de pratiğini öğrendiniz, sahayı da tanıdınız. İşte bizim farkımız burada. Buradan mezun olan kardeşim, 1 yıllık iş tecrübesiyle hayata atılıyor. Diğer üniversite mezunlarına göre, hayata 1 adım önde başlamış oluyor” dedi.

Törende Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık TOBB ETÜ- Biyomedikal Mühendisliği mezunlarına diplomalarını verdi. Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık tören sonrası şunları söyledi: “Ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından biri olan TOBB Ekonomi Üniversitesi her geçen gün başarılarını artırmaktadır. Bugün mezuniyet törenlerine katıldığımız ve diplomalarını verdiğimiz öğrencilerimiz için artık hayat okulu başlıyor. Tüm mezunlarımıza hayat okulunda da başarılar dilerim.”